Bekijk hier wat klanten vertellen over Lenny!

9.7

23 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.7
10

Het was heerlijk.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap.

Aanbevelen?

Ja

12/11/2019

Marijke

10

Het is geweldig

Ik ben nu een paar keer bij Lenny geweest en vind het geweldig

Aanbevelen?

Ja

28/09/2019

Mies

10

Geweldig!

Lenny is een hele ervaren pedicure, neemt de tijd en geeft goed advies. Ze is ook heel gezellig, dus dat is mooi meegenomen!

Aanbevelen?

Ja

28/09/2019

Monique Diender

10

Supergoed

Gewoon heerlijk als ik weer geweest ben en mijn voeten zijn weer lekker verzorgd het is ook niet ongemakkelijk om voor de eerste keer te gaan bij binnenkomst voel je je namelijk gelijk op je gemak

Aanbevelen?

Ja

27/09/2019

Monique

10

Super behandeling

Goede pedicure is lief en gezellig Ook wel een beetje Koekoek (maar wel leuk) Ze is een aanbeveling waard 😍👍👍👍

Aanbevelen?

Ja

27/09/2019

Marry

9

Zeer vakbekwaam

Ik ben zeer tevreden, lenny verstaat het vak van pedicure goed.

Aanbevelen?

Ja

18/09/2019

Janette

8

Zeer goed in dr vak!!

Na jaren van veel pijn en meerdere pedicures verder, terecht gekomen bij Lenny. Een verademing! Zij ziet direct wat er aan de hand is en verhelpt je probleem. In mijn geval ingegroeide teennagels . Nu geen pijn meer. Ik vind het jammer dat ik niet eerder bij haar terecht gekomen ben. Had me veel pijn en frustraties gescheeld...

Aanbevelen?

Ja

15/05/2019

Lin

10

Geweldig na een behandeling krijg je zin om te dansen

Lenny is een vakkundige pedicure, waar hygiëne voorop staat. Na een behandeling voelt het of je nieuwe voeten heb laten aanmeten. Je loopt met een enorme glimlach de deur uit.

Aanbevelen?

Ja

10/05/2019

Jan

9

Geweldig

Helemaal geweldig. Altijd gezellig . En goed geholpen

Aanbevelen?

Ja

02/03/2019

Ria

10

Grandioos

Zeer klantvriendelijk prettig in de omgang bijzonder vakkundig

Aanbevelen?

Ja

27/02/2019

Grietje

10

zeer fijne ervaring

Ik werd leuk ontvangen met een bakje koffie Lenny is prettig om mee te praten en de behandeling is heel professioneel.

Aanbevelen?

Ja

25/02/2019

Monica

10

Heerlijke behandeling

Denk je de rest van je leven last te hebben van ingegroeide nagels, door zgn tunnelnagels, is de basis van je teennagels na 2 behandelingen al recht en geen ingegroeide nagels meer, fantastisch. Echt een vakvrouw, enorm blij met Lenny.

Aanbevelen?

Ja

30/01/2019

Sandra

10

goede service,

Kom er nu alweer een tijdje. ze is erg enthousiast in haar vak en neemt echt de tijd voor je als dat nodig is. Heel erg tevreden met haar.

Aanbevelen?

Ja

24/01/2019

Miriam

10

Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Van de week bij Lenny de pedicure geweest, ik was nog niet eerder bij en pedicure geweest dus ik wist niet wat er ging gebeuren. Na een korte kennismaking met Lenny voelde ik me gelijk al op mijn gemak. Ik mocht plaatsnemen in een heerlijke stoel zodat Lenny kon beginnen aan deze "klus".. Alles werd grondig onderzocht en werd er alles uitgelegd wat er ging gebeuren. Er was tijd voor een praatje over van alles, ik voelde me helemaal op mijn gemak en Lenny nam er ook alle tijd voor om mijn voeten weer helemaal tip top in orde te maken en voor ik er erg in had was het al gebeurt! Volgens Lenny geen bijzonderheden zag er prima uit, werd me nog meegegeven! En het voelde heerlijk, tijdens en na de behandeling... En over een paar weekjes ga ik weer...... Cindy.

Aanbevelen?

Ja

22/01/2019

Cindy

9

Heel goed

Lenny helpt je op een goede manier van je pijnlijke tenen af.

Aanbevelen?

Ja

13/01/2019

Ingrid

Gezonde en mooie voeten dankzij uw pedicurepraktijk in Zwijndrecht

Of u nu pijnklachten wilt verhelpen of een heerlijk verwenmomentje voor uzelf wilt: met een voetbehandeling bij Pedicure Praktijk Lenny in Zwijndrecht loopt u weer vrolijk de deur uit. Naast behandelingen en voetverzorging kunt u ook bij mij terecht voor de speciale Pedicure Praktijk Lenny-cadeaubon. 


Ik werk uitsluitend op afspraak. Bel 06 - 14 35 37 42 of stel uw vraag via het onderstaande contactformulier.

Locatie

Pedicure Praktijk Lenny is gevestigd aan:

Da Costastraat 1
3331 EB Zwijndrecht

Neem contact op

 06 - 14 35 37 42 

 info@lennypedicure.nl

 Routebeschrijving