Bekijk hier wat klanten vertellen over Lenny!

9.7

58 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.7
9

Prettig en goed

Vriendelijk ontvangen. Lenny weet wat ze doet. Geeft advies. Is bekwaam en bevoegd.

Aanbevelen?

Ja

09/09/2021

Corry de Haan

10

Geweldig

Een zeer bekwaamd pedicure, door medecijn gebruik kreeg ik erge schimmel nagels, dankzij Lenny ben ik hier nu van verlost. Als je een pijnlijk eksteroog oid heb, probeert ze altijd een plekje voor je te maken. Een echte no nonsens pedicure.

Aanbevelen?

Ja

07/09/2021

Patricia

8

Efficiente dienstverlening

In een prettige sfeer krijg je een professionele behandeling bij een oprecht luisterende professionel.

Aanbevelen?

Ja

03/09/2021

Janneke

10

Super goede pedicure.

Gemotiveerde, ter zake kundige pedicure, Zeer schone praktijkruimte, Duidelijke website!

Aanbevelen?

Ja

01/09/2021

Joke

10

Prima behandeling

Altijd voldaan naar huis

Aanbevelen?

Ja

01/09/2021

Marja

10

Vakkundig

Lenny is heel vakkundig. Geeft eerlijk en goed advies. Ze voelt goed aan wat een klant van haar als pedicure verwacht. De praktijk ruimte is opgeruimd en schoon.

Aanbevelen?

Ja

01/09/2021

Mira

10

Topper!

Zeer kundige pedicure kom er altijd super tevreden vandaan! Echt een topper en altijd gezellig :)

Aanbevelen?

Ja

01/09/2021

Patricia

10

Super pedicure

Lenny is een heel kundige pedicure. Ze heeft mij enorm geholpen door mijn ‘trauma’ teen op de juiste manier te behandelen en advies te geven. Daarnaast is Lenny ook altijd heel gezellig en is haar praktijk brandschoon.

Aanbevelen?

Ja

26/08/2021

Sharon

10

Goed en frofesioneel.

Mijn ervaring met Lenny, Ze is zeer goed en profesioneel met je voeten bezig! In voor een gezellig praatje. Raad iedereen Lenny aan.

Aanbevelen?

Ja

25/08/2021

Nathalie Wilson

9

Goede pedicure geeft Goede advies

Mijn ervaring is goed

Aanbevelen?

Ja

24/08/2021

Anja

10

Top

Lenny, verstaat haar vak goed. Verteld wat het probleem is maak een plan. Zeker een aanrader

Aanbevelen?

Ja

23/08/2021

Jessica

10

Altijd een feestje!

Bij Lenny langsgaan staat gelijk aan een heerlijk verwenmoment met een goed gesprek en deskundige informatie! Ze gaat voor kwaliteit en weet ontzettend veel van haar vak af. Daarnaast is de drempel ontzettend laag, je voelt je gelijk op je gemak door haar leuke en opgewekte houding. Ik zal nooit naar een andere pedicure gaan!

Aanbevelen?

Ja

22/08/2021

Jessica

10

Sympathieke, enthousiaste vakvrouw. Verstaat haar vak

Zeer fijne en vakkundige pedicure. Kan haar aan iedereen aanraden. Oog voor mens en detail

Aanbevelen?

Ja

22/08/2021

Marco

10

Top

Leuke vrouw altijd vrolijk en zeer kundig En een feestje om naar toe te gaan

Aanbevelen?

Ja

21/08/2021

Petra

10

Gedreven professional

Lenny is lekker direct en zeer nauwkeurig in haar werk. Erg blij mee!

Aanbevelen?

Ja

21/08/2021

FJM van Oorschot

Gezonde en mooie voeten dankzij uw pedicurepraktijk in Zwijndrecht

Of u nu pijnklachten wilt verhelpen of een heerlijk verwenmomentje voor uzelf wilt: met een voetbehandeling bij Pedicure Praktijk Lenny in Zwijndrecht loopt u weer vrolijk de deur uit. Naast behandelingen en voetverzorging kunt u ook bij mij terecht voor de speciale Pedicure Praktijk Lenny-cadeaubon. 


Ik werk uitsluitend op afspraak. Bel 06 - 14 35 37 42 of stel uw vraag via het onderstaande contactformulier.

Locatie

Pedicure Praktijk Lenny is gevestigd aan:

Da Costastraat 1
3331 EB Zwijndrecht

Neem contact op

 06 - 14 35 37 42 

 info@lennypedicure.nl

 Routebeschrijving